Skip to main content
 • Royal Autopsy | Sesong 2

  Søndager fra 28. april kl 21:45

  Royal Autopsy vender tilbake med professor Alice Roberts som utforsker dødsårsaken til fire av Storbritannias mest kjente monarker: kong Georg IV, dronning Mary I, kong Henrik IV og dronning Anne.

 • Lost U-Boats of WWII

  Tirsdager fra 7. mai kl 21:00

  Under andre verdenskrig stjal nazistene alt de kom over. Skattejeger Darrell Miklos tror at noen av de stjålne rikdommene ble lastet om bord i spesialtilpassede ubåter som nå ligger på havets bunn i Karibien.

 • Secrets In The Sand

  Onsdager kl 21:00

  Secrets in the Sand utforsker alt fra tapte oldtidsbyer til mystiske geologiske formasjoner i sin jakt på ekstraordinære kuriositeter som én gang var skjult i planetens ørkener, og som endelig har blitt avdekket.

 • Forged In Fire | Sesong 10

  Tirsdager kl 20:15

  Verdens beste produsenter av blankvåpen vender tilbake for å konkurrere i bygging av alt fra vikingstridsøkser til samuraisverd og indiske klodolker.

Om oss

Bli med på en fantastisk reise der den moderne verden møter sine historiske røtter, og hvor originale menn lever utrolige liv. The HISTORY® Channel gir et underholdende, autentisk og spennende innblikk i en inspirerende verden som er så mye mer enn bare historie. På søsterkanalen HISTORY2 kan du dykke ned i myter og konspirasjonsteorier, utforske de utømmelige rikdommene som verdenshistorien byr på, og la deg oppsluke av skjellsettende begivenheter fra fortid og nåtid.

Begge kanalene sender døgnet rundt, og alle programmer er tekstet på norsk.

The HISTORY Channel er tilgjengelig hos Altibox Canal Digital, RiksTV, Get, Altibox og NextGenTel.

HISTORY2 er tilgjengelig hos Canal Digital, Get, Altibox og NextGenTel.

Kanalene drives av A+E Networks UK, som er til stede i nesten 100 land i Storbritannia, Skandinavia, Benelux, Mellom- og Øst-Europa, Afrika og Midtøsten.

Følg oss