Frontiersmen er et nytt spennende dokudrama som følger menneskene som krysset USA i årene etter uavhengighetskrigen, og som var med på å forme landet. Det er en 75 års historisk reise som gjenskaper forholdene for de oppdagelsesreisende. Da de gikk fra å være kolonister til nybyggere, endret de måten de snakket på, kledde seg og levde - og de la dermed fundamentet for den moderne amerikaner.

 

Serien er produsert av Oscar-vinneren Leonardo DiCaprio, og han gjenskaper et stykke amerikansk historie, som bl.a. omfatter de ikoniske nybyggerne Daniel Boone, Lewis & Clark, Andrew Jackson, Davy Crocket, Jim Bowie og Kit Carson. Dokumentarserien forteller også om store personligheter som Washington, Hamilton og Lincoln, som alle var med på å forme USA.

 

Denne eksklusive HISTORY-produksjonen inneholder en miks av autentisk arkivmateriale, droneopptak, håndholdte og GoPro-kameraer og dramatiseringer, som viser den personlige reisen fra å være europeer til revolusjonær - og til slutt de amerikanerne som skapte det moderne USA.